075-6220279 info@fysiotherapie-rooswijk.nl Dr. J.J. van der Horststraat 2A, 1544 XE Zaandijk

Perifeer arterieel vaatlijden (Etalagebenen)

Fysiotherapie Rooswijk in Zaandijk biedt looptrainingen aan voor patiënten met perifeer arterieel vaatlijden. Bij perifeer arterieel vaatlijden ervaren mensen een pijn in de benen die het gevolg is van verminderde bloedtoevoer naar de benen. Dit worden ook wel Etalagebenen genoemd. Met looptraining kunnen patiënten hun pijn en functioneren verbeteren.

Bij Fysiotherapie Rooswijk krijgen patiënten een persoonlijke looptraining op maat. De looptrainingen bestaan uit oefeningen en adviezen om de bewegingspatronen, techniek en het loopvermogen te verbeteren. Er wordt gebruik gemaakt van allerlei mogelijkheden om de looptechniek te analyseren.

De looptrainingen worden begeleid door een fysiotherapeut met ruime ervaring op het gebied van perifeer arterieel vaatlijden. De fysiotherapeut zal met de patiënt een behandelplan opstellen waarmee de patiënt zijn doelen kan behalen. Tijdens de looptrainingen worden de patiënten gestimuleerd om hun pijn te verminderen en hun prestaties te verbeteren.

Fysiotherapie Rooswijk helpt patiënten met perifeer arterieel vaatlijden om hun pijn te verminderen en hun loopvermogen te verbeteren. Door middel van looptrainingen onder begeleiding van een gespecialiseerde fysiotherapeut kunnen patiënten hun mobiliteit verbeteren en een actief leven leiden.

De trainingen worden gegeven door Joris Burger en hij is aangesloten bij het Chronisch ZorgNet.